VENTILOCONVECTOARE
DE PERETE-TAVAN
Briza Brise

Termeni si conditii

SC Decorad Industrie SRL este proprietarul www.radiatoare.com.ro si recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Compania Decorad Industrie SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania SC Decorad Industrie SRL

Intregul continut al acestui site www.radiatoare.com.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Decorad Industrie SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei noastre a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC Decorad Industrie SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

SC Decorad Industrie SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului. SC Decorad Industrie SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. SC Decorad Industrie SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la radiatoare.com.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

SC Decorad Industrie SRL, proprietarul www.radiatoare.com.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

SC Decorad Industrie SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.radiatoare.com.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.radiatoare.com.ro trimitind un e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
SC Decorad Industrie SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania SC Decorad Industrie SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC Decorad Industrie SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru sau de catre noi.
In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Decorad Industrie SRL dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC Decorad Industrie SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Decorad Industrie SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei SC Decorad Industrie SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

Compania SC Decorad Industrie SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC Decorad Industrie SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Compania SC Decorad Industrie SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.radiatoare.com.ro se incadreaza intre 4-6 saptamani din momentul inregistrarii comenzii in sistemul Decorad Industrie SRL. In conditii special, compania noastra isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. SC Decorad Industrie SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

www.radiatoare.com.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.radiatoare.com.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Decorad Industrie SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.G. 130/2000 in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Retineti ca renuntarea la cumparare se aplica numai produselor livrate prin curier, produsele care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de catre societatea noastra direct la beneficiar prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat prezenta fizica simultana a partilor anuleaza conditiile pentru contractul la distanta.

Incheierea contractului are loc in momentul intocmirii facturii fiscale. Conform Art. 10. lit. a consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazut la art. 7 alin. (1);

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractul la distanta pentru produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau distinct personalizate.

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului conform art. 7 alin.(1). Sumele de plata pe care consumatorul le-a varsat ca plata se vor inapoia in termen de maximum 30 de zile conform art. 8.

Produsele se vor inapoia in ambalajul original cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau utilizare, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.