VENTILOCONVECTOARE
DE PERETE-TAVAN
Briza Brise

Conditii livrare

Livrare GRATUITA in Bucuresti!

Livrarea produselor in Bucuresti este gratuita, la domiciliul d-voastra, in cazul in care valoarea acesteia depaseste 300 Euro; in cazul in care valoarea produselor comandate nu depaseste 300 Euro si livrarea se face de catre Decorad in zonele limitrofe Bucurestiului, se achita o taxa de transport in valoare de 50 RON. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Reclamatiile privind integritatea produselor, ulterioare receptiei de catre client, nu vor fi luate in considerare. Dupa expedierea produselor, companiei nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.
Termenul de livrare pentru echipamentele de instalatii prezentate pe site, in situatia in care nu se afla in stoc, se incadreaza intre 2-8 saptamani din momentul confirmarii comenzii prin incasarea avansului de catre Decorad Industrie SRL. In situatii speciale, ne rezervam dreptul de a mari termenul de livrare anuntand clientul despre aceasta.

Livrare in toata tara!

Livrarea in tara se face prin curier rapid Fan Courier iar valoarea transportului variaza in functie de greutatea coletului si destinatie; in orice moment puteti urmari evolutia coletului in baza numarului AWB furnizat de reprezentantul de vanzari la confirmarea comenzii; coletele vor fi ambalate corespunzator, valoarea acestora fiind asigurata prin contract; in cazul in care coletul prezinta urme de lovituri, rupturi, deformari sau ambalaj deteriorat refuzati categoric primirea acestuia si luati legatura de urgenta cu un reprezentant Decorad.