VENTILOCONVECTOARE
DE PERETE-TAVAN
Briza Brise

De ce Calorifere - Radiatoare Decorative?

Periodic rasfoim reviste in care sunt prezentate amenajari interioare de elita, realizate cu materiale de o calitate exceptionala, ce poarta numele unor branduri recunoscute international, si la fel de des ne atrag privirea pozele in care se vad niste corpuri de incalzire albe, anoste, uneori montate incorect, care nu se incadreaza in decor sau mai mult, ies in evidenta la modul neplacut. Faptul ca sunt montate pe pereti, mai poate fi trecut cu vederea deoarece ne-am obisnuit cu ele, dar sa le si vedem montate in fata unor pereti cortina sau a unor ferestre mari cu sticla pana la pardoseala, este deja prea mult. Evident, nu a existat o buna corelare a proiectelor de arhitectura cu cele de instalatii.

Detaliile sunt cele care fac diferenta. Cu toate ca scopul principal al corpurilor de incalzire este de a asigura confortul termic optim in locuintele dv sau sediile de birouri, exista si alte aspecte de care trebuie sa tineti cont in afara calitatilor functionale. Radiatoarele care nu se potrivesc cu decorul casei arata inestetic; chiar daca au putere termica mare si pot incalzi o camera sau o cladire, ele trebuie sa se imbine cu piesele si accesoriile care compun si personalizeaza spatiul.

Producatorii de calorifere decorative economice (Low H2O) si foarte eficiente din punct de vedere termic, si-au largit portofoliul cu modele variate – de la radiatoare tip coloana, semicoloana, radiatoare de colt, radiatoare cu oglinda, radiatoare cu inaltime mica de la 8 cm sau convectoare de pardoseala pana la modele unicat, foarte estetice, din piatra, cu panou de lemn sau din corian, cu foita de aur sau argint, ori antichizate din fonta.

Montajul corect dar si aspectul robinetilor si al accesoriilor care mascheaza tevile scoase prin pardoseala sau perete sunt alte detalii de luat in seama.

Daca decideti vreodata sa scoateti casa la vanzare, un alt avantaj al instalarii radiatoarelor decorative este impresia de ansamblu oferita potentialilor cumparatori. In general, persoanele care cumpara o casa inlocuiesc accesoriile si piesele existente, dar in situatia in care radiatoarele sunt estetice si mai sunt si economice, se vor gandi de doua ori mai bine la acest aspec t. Din tendintele pietei, aceste detalii minore pot face diferenta dintre o achizitie in curs de finalizare si una care nu va avea loc niciodata.

Un specialist in design interior va poate recomanda care model este cel mai potrivit pentru dvs., dar daca nu beneficiati de acest sfat, va recomandam sa consultati online cele mai recente tipuri de calorifere / radiatoare decorative www.radiatoare.com.ro , www.calorifere-fonta.com, www.calorifere.com.ro

Compania Decorad Industrie va ofera sisteme de incalzire frumoase din punct de vedere estetic si foarte eficiente mai ales daca dispuneti de centrale termice in condensatie, panouri solare, pompe de cadura. Ne-am specializat in furnizarea de radiatoare si convectoare de pardoseala de la producatori renumiti si va punem la dispozitie toata experienta si sfaturile noastre pentru a gasi modelul, materialul, forma si culoarea de radiator potrivite. Intotdeauna exista o varianta pentru fiecare proprietate sau imobil.